Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

27-01-2018
Lieke zegt:
Het is alweer een tijdje geleden dat wij zijn getrouwd, maar nog steeds hangt er een jurk in de kast die er weer als nieuw uit ziet. Ik was van tevoren erg zenuwachtig om mijn jurk uit handen te geven, maar de service is echt geweldig. Heel goed geholpen. Er zitten een paar kleine gaatjes in het tule die vrijwel niet opvielen en ik werd zelfs gebeld om aan te geven dat het mooier was deze te laten zitten dan deze te maken (als ik het wilde was dit wel mogelijk). De jurk werd netjes opgehaald en afgeleverd zoals besproken en was weer prachtig schoon. Bedankt voor de uitstekende service!

25-01-2018
Lotte zegt:
Ik vond het heel spannend - zelfs eng - om mijn jurk weg te brengen voor reiniging. Daarom heb ik uren gezocht op internet naar een goede, gespecialiseerde stomerij speciaal voor bruidskleding. Al snel kwam ik bij Puress terecht. Qua kosten moest ik in het begin even slikken (€275 voor jurk en sluier), maar na alle lovende reacties én de 100% garantie, heb ik besloten om hier mijn jurk te laten reinigen.
De service is super en de communicatie snel en duidelijk. Afspraken worden goed nagekomen en iedereen is heel vriendelijk.
Afgelopen vrijdag heeft Puress mijn jurk weer teruggebracht, en WAUW wat een vakwerk!! Het is elke cent dubbel en dwars waard geweest en het was de beste keuze om hier mijn jurk te laten reinigen. Hij is weer he-le-maal schoon, ruikt lekker fris en er is ook helemaal niks beschadigd. Mijn jurk is nogal bewerkelijk; fragiel kant en veel pareltjes en steentjes (ook aan de onderkant); en hierdoor was ik bang dat er het e.e.a. zou sneuvelen tijdens het reinigen, maar elk steentje zit er nog op!
Ik schrijf eigenlijk nooit een recensie op internet, maar dit vond ik toch wel echt de moeite waard en ik zou Puress zeker aanraden!

03-01-2018
Nienke zegt:
Via een vriendin hoorde ik dat zij haar jurk bij Puress had laten stomen na haar bruiloft en zij was erg tevreden! Nou ik nu ook! Wij zijn getrouwd op een regenachtige dag en ik heb veel over zanderige/modderige paden moeten lopen met als resultaat een hele vieze onderkant van mijn mooie jurk. Maar hij is nu echt weer prachtig schoon geworden! En met de pop heeft hij nu een mooi plekje gekregen, vindt het zelf zonde om haar nu op zolder te hangen..

16-12-2017
Mieke Pulles zegt:
Ik kwam bij Puress terecht omdat ik zocht naar een gespecialiseerde stomerij met 100% garantie. Mijn trouwjurk is me heel dierbaar en bovendien wilde mijn man zijn kostuum graag nog vaker dragen. Bij Puress begrijpen ze de unieke waarde van je bruidsoutfit en behandelen ze deze dan ook met uiterste zorg. Bovendien hebben ze uitstekende service. Ik had mijn mans kostuum eerder nodig dan de gebruikelijke reinigingstermijn en ondanks de drukke decembermaand zetten ze alles op alles om deze voortijdig af te leveren, 100% schoon. Dankjewel Puress!

21-11-2017
Anneke zegt:
"Na een prachtige trouwdag te hebben gehad, was mijn jurk natuurlijk goed vies. Toen kwam ik de Facebook actie tegen van Puress Bruidsmodereiniging, gratis reiniging van je bruidsjurk. Niet geschoten is altijd mis dacht ik, dus ik heb de actie fanatiek gedeeld. Tot ik met grote verbazing de winnares was. Mijn jurk is de week na het winnen van de actie opgehaald(!) en 7 weekjes later netjes weer terug gebracht. 100% schoon! Op mijn accessoires kreeg ik ook nog een mooie korting. Dik tevreden klant hier! Puress Bruidsmodereiniging is zeker een aanrader!"

Pagina's: 1 2 3 ....59 60 61 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.