Is mijn jurk al schoon?
 

100% GARANTIE

Na een fantastische huwelijksdag is elke trouwjurk vies door het slepen over de grond, een vlekje van het eten of door transpireren op de dansvloer. Geen zorgen. Puress brengt jouw trouwjurk weer in originele staat met haar ambachtelijke reinigingsmethoden en grote zorgvuldigheid. Puress, voor altijd mooi!

100 procent garantie

Kwaliteitsnormen

Puress hanteert eigen kwaliteitsnormen die verder gaan dan de vastgestelde NETEX voorwaarden (brancheorganisatie voor stomerijen). Wij kunnen om die reden jouw trouwjurk met 100% garantie reinigen, geheel schoon en vlekkeloos! je loopt geen risico op het smelten van pailletten en kraaltjes of op het krimpen van de stof.

100 procent garantie

Verantwoordelijkheid

Dankzij 40 jaar ervaring in het reinigen van exclusieve stoffen is je bruidskleding bij Puress gegarandeerd in goede handen. Binnen ons bedrijf is veel kennis van verschillende stoffen en materialen waardoor we elke stof naar behandelingsmethode kunnen inschatten.

100 procent garantie

Communicatie

Komt het toch voor dat we vlekken écht niet kunnen verwijderen zonder je trouwjurk te beschadigen? Dan bespreken we dit vooraf. Telefonisch krijg je uitleg over het te verwachten resultaat en vragen toestemming om aan het reinigen van jouw trouwjurk te mogen beginnen.

Garantie certificaat

Reinigingscertificaat

Als enige bruidsmodereinigingsspecialist biedt Puress een reinigingscertificaat. Ben je na afloop ontevreden over het reinigingsresultaat? Dan reinigen wij jouw trouwjurk kosteloos opnieuw.