Bruidsmodereiniging

Specialistische reiniging

Bruidsmodereiniging is een specialisme. Waar een gewone stomerij een standaard reinigingsprogramma hanteert, is het reinigen van bruidsjurken, kostuums en accessoires maatwerk. Een bruidsjurk bestaat bijna altijd uit een combinatie van verschillende delicate stoffen en decoraties, waar heel voorzichtig mee omgegaan dient te worden. 

Ook vraagt elke vlek om een andere behandelmethode. Een standaard reinigingsprogramma zou de jurk kunnen beschadigen en een grijze waas achter kunnen laten. Laat je bruidsjurk daarom altijd reinigen door een specialistisch reinigingsbedrijf.

Handwerk

Bij Puress Bruidsmodereiniging gaan we zeer zorgvuldig te werk. Het reinigen van een bruidsjurk is handwerk. Bij iedere jurk onderzoeken we de samenstelling van de stoffen en de vlekken voordat we met de reiniging van start gaan. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke behandeling geschikt is voor welke stof of vlek.

We zorgen ervoor dat ieder lovertje, kraaltje of borduursel intact blijft en dat de stof niet krimpt. Als het nodig is, verwijderen we applicaties en plaatsen we ze na de reiniging weer netjes terug. Is je trouwjurk tijdens de bruiloft licht beschadigd, dan herstellen wij deze kleine beschadigingen gratis voor je.

afbeelding-5-Puress.png


Meer informatie?

Puress krijgt regelmatig vragen van klanten over het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums of andere accessoires. Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Neem contact op

bruidsmodereiniging-afbeelding-Puress.png

100% garantie

Wij geven altijd 100% garantie op de reiniging van jouw bruidskleding. Dit kunnen wij doen omdat onze kwaliteitsnormen hoger liggen dan de vastgestelde NETEX norm voor stomerijen. Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring weten wij wat de juiste behandelmethode is voor elke stof. In het zeldzame geval dat we de trouwjurk niet volledig schoon krijgen, bespreken we dit vooraf met je. We brengen je telefonisch op de hoogte van het te verwachten resultaat en starten pas met de reiniging na jouw akkoord.

Reinigingscertificaat

Wanneer we jouw schone bruidsjurk bij je terugbrengen, krijg je van ons een reinigingscertificaat. Wij zijn de enige bruidsmodespecialist in Nederland die dit certificaat afgeeft. Het is voor ons namelijk erg belangrijk dat je helemaal tevreden bent met de reiniging. Mocht je na afloop niet blij zijn met het resultaat, dan reinigen we jouw trouwjurk opnieuw. Zonder kosten.

Snel en gemakkelijk jouw trouwjurk aanmelden

Trouwjurk aanmelden Contact opnemen →

Scroll naar boven