Trouwjurk bewaren

Veel bruiden kunnen het niet over hun hart verkrijgen om hun trouwjurk zomaar weg te doen. Dat is niet zo gek, want er zit een grote emotionele waarde aan verbonden.

Wat je ook met je trouwjurk gaat doen, het is van groot belang dat je de jurk goed en professioneel laat reinigen. Doe dit vooral zo snel mogelijk na jullie huwelijksdag. Als de jurk niet snel wordt gereinigd, hechten de vlekken zich namelijk gemakkelijk in een lichte stof.

Jouw trouwjurk op een paspop

Wil je nog langer nagenieten van jouw prachtige bruidsjurk? Geef je jurk dan een mooie plek op een paspop. Wij verkopen zwarte paspoppen in de maten 36/38 – 42/22 voor €65,00.

Opbergen en bewaren van je bruidsjurk na de reiniging

Je kunt bij ons een speciale tulen hoes kopen om de kraaltjes en pailletten op de jurk te beschermen. Daaroverheen komt een nieuwe tulen hoes voor volledige bescherming. Voor maar €19,95 kun je deze hoezenset bijbestellen op het aanmeldformulier. (De originele hoes van de bruidsjurk krijg je mee retour.)

Bewaar de jurk goed in een speciale hoes op een droge en donkere plek. Het is wel belangrijk om de jurk zo nu en dan even te laten luchten om nare geurtjes en vergeling te voorkomen.

Milieubewustzijn en hygiëne

Uit hygiënisch oogpunt verpakken wij jouw schone bruidsjurk het liefst in een schone, nieuwe hoes. Omdat wij graag aan het milieu denken, werken wij zo min mogelijk met plastic hoezen.

bruidsmodereiniging-stappenplan-afbeelding-1-Puress.png


Meer informatie?

Puress krijgt regelmatig vragen van klanten over het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums of andere accessoires. Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Neem contact op

Scroll naar boven