Is mijn jurk al schoon?
 

Wie zijn wij

Puress Bruidsmodereiniging is in 2009 opgericht door Ton en Pauline Diks en gevestigd in Prinsenbeek (bij Breda).

Wij zijn een familie bedrijf waar ieders zijn of haar specialiteiten worden benut. Van het ophalen tot reiniging en de afwerking, dit alles in eigen beheer. Mede door de kennis die wij in huis hebben kunnen wij een hoogwaardig product leveren.

De ontwikkelingen in de trouwbranche houden wij voortdurend in de gaten en daardoor weten wij ook wat er zich afspeelt in de markt op het gebied van stijlen en stoffen.

 

 

Ton Diks: Oprichter en eigenaar van Puress Bruidsmodereiniging, Sinds 1976 werkzaam in de textiel reinigingsbranche. Sinds 2009 samen met Pauline Diks (mijn vrouw) Puress bruidsmodereiniging gestart.

Werkzaamheden binnen het bedrijf; verantwoordelijk voor de reiniging, afwerking en eind controle.

 

Maartje Blok-Diks: Mede-eigenaresse. Verantwoordelijk voor de planning en beheert volledig alle social media – kanalen. Daarnaast heeft Maartje zich ook gespecialiseerd in het reinigen van bruidskleding.

 

Pauline Diks: Beheert het klantencontact en verzorgt de facturatie - administratie.

 

Martijn Blok: houdt toezicht op de administratie.

 

Mink Diks: Chauffeur, zorgt dat jouw bruidskleding netjes opgehaald en terugbezorgd wordt op afgesproken datum en tijdsstip. Mink rijdt de regio, Brabant – Limburg – Vlaanderen en Zeeland

 

Peter Diks: Chauffeur, zorgt dat jouw bruidskleding netjes opgehaald en terugbezorgd wordt op afgesproken datum en tijdsstip. Peter rijdt alles boven de rivieren.  

 

Wij staan garant voor jouw blijvende herinnering

Van links naar rechts: Martijn – Ton – Pauline – Peter – Maartje - Mink.  

Fotograaf: Edwin Koolen, Koolen Photography