Over Puress

Puress Bruidsmodereiniging specialiseert zich in het reinigen en stomen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. In 2009 richtten Ton en Pauline Diks hun specialistische reinigingsbedrijf op in Prinsenbeek, vlakbij Breda. Sinds 2019 is ook dochter Maartje mede-eigenaar van Puress.

In ons familiebedrijf staan betrouwbaarheid, transparantheid en verantwoordelijkheid centraal. Korte lijnen naar elkaar en naar de klant zorgen voor een sterk gevoel van vertrouwen. Wij vinden dat ontzettend belangrijk, want het gaat immers om producten met een grote emotionele en financiële waarde. We houden alles dan ook in eigen hand; van het contact met de klant tot het ophalen van de kleding en natuurlijk de reiniging zelf. Onze klanten weten precies wat er met hun dierbare trouwkleding gebeurt en laten dit met een gerust hart aan ons over.

We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Zij bevelen ons aan vanwege onze 100% garantie en onze hoogwaardige kennis van stoffen en materialen. Het stomen van een bruidsjurk gebeurt bij ons altijd handmatig, met grote zorgvuldigheid en aandacht voor de exclusieve stoffen. 

Wij leveren in heel Nederland en België/Vlaanderen en nemen ieder risico van reiniging volledig op ons.

afbeelding-4-Puress.png


Meer informatie?

Puress krijgt regelmatig vragen van klanten over het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums of andere accessoires. Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Neem contact op

Snel en gemakkelijk jouw trouwjurk laten reinigen

Bruidsmodereiniging Contact opnemen →

Scroll naar boven