Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

09-01-2019
R Moggré zegt:
Perfecte service en reiniging. Mijn jurk kwam als nieuw terug en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed, zeker als je het vergelijkt met andere stomerijen. Puress heeft hart voor de zaak en dat merk je. Mijn jurk werd met liefde hersteld en teruggebracht. Het was geen simpele klus, want de jurk was dankzij de hoeveelheid bloemen behoorlijk gecompliceerd maar ze hebben het perfect gedaan. Echt een aanrader dus!

21-12-2018
Danielle zegt:
Mijn bruidsjurk is mooi schoongemaakt en ruikt weer heerlijk. Hij past perfect op de bijgeleverde paspop. In eerste instantie was de geleverde paspop te groot, maar deze kon gelukkig omgeruild worden. Steeds netjes te woord gestaan via e-mail en de telefoon. Ik zou Puress Bruidsmodereiniging zeker aanraden!

21-11-2018
Fam Hendrickx zegt:
Perfecte reiniging van de jurk van mijn mooie vrouw. En een jaar na dato fantastische service met super snel leveren van een paspop op maat. Ik ben erg tevreden, en raad IEDEREEN Puress Bruidsmodereiniging aan. special note to Maartje : Thx voor je super service 👍 !!

13-11-2018
de Vos zegt:
Na het huwelijk was de jurk toch wel erg vuil na het dansen en hossen op het gras. Na een grondige schoonmaakbeurt ziet deze er weer al nieuw uit. Dit bedrijf is echt een topper, raad het iedereen aan Goede service vanaf het ophalen tot het terug brengen.

02-11-2018
Bruijnes-lankhamer zegt:
Erg blij met de service van puress, jurk en kostuum zien er weer netjes uit. Communicatie verliep goed, we hebben het aangemeld op internet en er voor gekozen om het zelf te brengen aangezien we vlakbij wonen. Ik zou puress zeker aanbevelen aan ieder die nog twijfelt gewoon doen!!

Pagina's: 1 2 3 ....63 64 65 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.