Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Instagram en Facebook

20-09-2019
John & Maaike zegt:
Super service!! Erg tevreden over de ophaal,- en bezorgservice; communicatie en vooral de reiniging van trouwjurk, de jurken van onze meiden en trouwpak met blouse!

20-09-2019
Anne Viguurs zegt:
Super blij met het resultaat van mijn jurk! Hij was echt vies en is nu weer als nieuw. Dankjewel Puress!

19-09-2019
Marianne de Jager zegt:
Wat ben ik blij dat er een bedrijf is die de deskundigheid en het geduld heeft om een mega vies geworden (maar voor mij zo dierbaar) jurk weer helemaal schoon te maken. Ook mijn schoenen zijn weer heel en schoon. KLASSE want deze waren echt aardig kapot. Ik ben er super blij mee. Bedankt!!!

06-09-2019
Seyhan zegt:
Top service!! Erg tevreden over: ophaal,- en bezorgservice; communicatie en vooral de reiniging van trouwjapon en trouwpak!

21-08-2019
Linda Voragen zegt:
Wat een wonder! Mijn jurk was aan de onderkant helemaal zwart geworden van de dansvloer (en dus ook met alcohol vlekken). Er zat een flinke grasvlek in en wat make up vlekjes. Het reinigen van een Pronovias jurk met steentjes welke met de hand gezet zijn blijkt erg lastig te zijn..... maar Puress heeft het voor elkaar gekregen om mijn jurk weer als nieuw te krijgen, GEWELDIG! Daarnaast erg vriendelijke mensen met een zeer goede service, TOP!

Pagina's: 1 2 3 ....67 68 69 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.