Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Instagram en Facebook

09-07-2019
Fam. Hendrickx zegt:
Zeer tevreden van de service, ze houden rekening met je wensen.
Groetjes uit Belgie

27-06-2019
Loes zegt:
Gisteren de bruidsjurk terug gekregen en wouw wat is deze prachtig schoon geworden! we zijn op het strand getrouwd en zijn savonds laat de zee ingelopen hierdoor was mijn sleep erg vies geworden. Ook het trouwpak van mijn mijn en onze dochter haar jurkje is weer prachtig schoon.
Puress super bedankt voor alles!

27-05-2019
G. Kok zegt:
bedankt voor het stukje vakwerk !
super !!!!!!

07-03-2019
s. de boer zegt:
Mijn jurk met nieuwprijs van 2.500 euro is gemaakt van een dik geweven synthetische stof was ontzettend smerig geworden. Toen de jurk werd weggebracht zaten er grote grijze en zwarte vlekken in. Ik was bang dat de stof beschadigd zou zijn. Puress heeft mijn jurk weer 100% schoon - als NIEUW - bij mij thuis afgeleverd en er zit nog geen haakje in. Ze hebben de jurk dus met de hand schoongemaakt, zonder de stof ook maar iets te laten pullen of beschadigenen. Ook de service was vanaf het begin tot het eind prettig. We hebben verschillen ophaal en afleveringsadressen gehad en proberen zo efficient / duurzaam mogelijk om te gaan met het afleveren. Ga zo door Puress en zou het anderen voor 100% aanraden.

04-03-2019
Maureen zegt:
Van de trouwwinkel had ik een kortingsbon gekregen, dus daarom onze trouwkleding hier laten reinigen. Topservice met het ophalen en terug brengen, ze checken alles samen met je nog even en het ziet er keurig uit! Erg tevreden!

Pagina's: 1 2 3 ....64 65 66 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.