Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Instagram en Facebook

14-02-2019
Natascha Z zegt:
Ik ben echt super blij met het resultaat en hij staat mooi op de pop.
hele fijne service, jullie zijn echt TOP!!

31-01-2019
L. Engels zegt:
Ik was ontzettend blij toen ik mijn jurk terug ontving van Puress. Deze zag er echt weer piekfijn uit, terwijl het vanwege de delicate stof geen gemakkelijke jurk was om te reinigen. De service en kwaliteit van Puress is super en ook de communicatie verliep erg prettig. Puress steekt absoluut boven de andere bekende partijen in Nedeland uit (weet ik ook uit ervaring...). Ik zou iedereen aanraden hierheen te gaan!

09-01-2019
R Moggré zegt:
Perfecte service en reiniging. Mijn jurk kwam als nieuw terug en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed, zeker als je het vergelijkt met andere stomerijen. Puress heeft hart voor de zaak en dat merk je. Mijn jurk werd met liefde hersteld en teruggebracht. Het was geen simpele klus, want de jurk was dankzij de hoeveelheid bloemen behoorlijk gecompliceerd maar ze hebben het perfect gedaan. Echt een aanrader dus!

21-12-2018
Danielle zegt:
Mijn bruidsjurk is mooi schoongemaakt en ruikt weer heerlijk. Hij past perfect op de bijgeleverde paspop. In eerste instantie was de geleverde paspop te groot, maar deze kon gelukkig omgeruild worden. Steeds netjes te woord gestaan via e-mail en de telefoon. Ik zou Puress Bruidsmodereiniging zeker aanraden!

21-11-2018
Fam Hendrickx zegt:
Perfecte reiniging van de jurk van mijn mooie vrouw. En een jaar na dato fantastische service met super snel leveren van een paspop op maat. Ik ben erg tevreden, en raad IEDEREEN Puress Bruidsmodereiniging aan. special note to Maartje : Thx voor je super service 👍 !!

Pagina's: 1 2 3 ....63 64 65 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.