Is mijn jurk al schoon?
 

WERKWIJZE

Iedere trouwjurk die binnenkomt, kijken we na op vlekken of beschadigingen. Maar we letten ook goed op het type stoffen en materialen die zijn gebruikt. Afhankelijk van deze inventarisatie, kiezen we de juiste reinigingsmethode. Dit is nodig omdat er in veel bruidsjurken geen juist of onvoldoende reinigingslabel aanwezig is, waardoor je een groot risico loopt op het smelten van pailletten en kraaltjes of op het krimpen van de stof.

Puress Bruidsmodereiniging reinigt ieder onderdeel van je trouwjurk apart en verwijdert waar nodig applicaties die later weer zorgvuldig worden teruggeplaatst. We hebben hiervoor onze eigen kwaliteitsnormen opgesteld, waardoor we 100% garantie geven op het reinigen van jouw trouwjurk.

 

Bescherming

         

Reparatie

Ga je jouw trouwjurk vervoeren? Vervoer deze dan in de originele beschermhoes. Na het reinigen maken we de kledinghoes van binnen schoon, zodat jij je trouwjurk daarna veilig en schoon kan weghangen. Tip: Hang je trouwjurk altijd ruim weg, niet in vochtige ruimtes of plekken waar licht grote invloed kan hebben.

 

 

In het bestelproces kun je aangeven waar de beschadiging aanwezig is en of je dit gerepareerd wilt hebben. Bij binnenkomst van de trouwjurk kijken we hier zorgvuldig naar en bepalen we of reparatie mogelijk is. Kleine reparaties worden gratis uitgevoerd. 

 

Bestelproces

         

Levertijd

Iedere trouwjurk wordt via een aanmeldformulier op de website aangemeld. Deze informatie komt in een centraal systeem terecht (track & trace). Met je postcode en huisnummer kun je via de website 24 uur per dag en 7 dagen per week de status van het reinigingsproces volgen. Interesse? Meld je trouwjurk aan!

 

Puress Bruidsmodereiniging werkt vanuit Breda, haalt in het hele land op en bezorgt op de afgesproken datum weer terug. Afhankelijk van de staat van jouw trouwjurk, de juiste reinigingsmethode, transport en de aanleverperiode is de levertijd 3 tot 6 weken (afhankelijk van welk seizoen).